Verzekeringen

Voor de continuïteit en winstgevendheid van uw onderneming is het belangrijk dat u periodiek uw verzekeringen en pensioenen beoordeelt of laat beoordelen. U wilt niet het risico lopen dat u, uw onderneming of uw nabestaanden door een rechtszaak, ongeluk of overlijden in ernstige financiële problemen komt.

Roovers MKB Partners ondersteunt u met:

Verzekeringsadvies specifiek voor ondernemers
Er zijn maar weinig verzekerings- en pensioenadviseurs die zich hebben gespecialiseerd in- en/of voldoende kennis hebben van ondernemers.

Advies op maat
Door onze integrale advisering en dienstverlening kennen wij uw situatie beter dan een verzekeringsadviseur en kunnen wij u snel en eenvoudig adviseren, zonder dat u eerst allerlei details moet (laten) uitzoeken en informatie moet gaan aanleveren.

Onafhankelijk advies
Met behulp van de RMP Bedrijfsscan inventariseren en adviseren wij u welke verzekeringen u echt nodig hebt voor uw bedrijf.

Ervaring
Wij kennen de verschillende financiële- en verzekeringsproducten die worden aangeboden en de organisaties die ze aanbieden. Uit ervaring weten wij waar u als ondernemer het beste terecht kunt en welke organisaties of tussenpersonen u beter kunt mijden.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.

 

 

© 2011 Roovers MKB Partners Algemene Voorwaarden | Disclaimer Suffusion theme by Sayontan Sinha