Bedrijfsfinanciering

Concreet kunnen wij u de volgende diensten aanbieden:

  • ondersteuning bij het verkrijgen van een passende financiering tegen de beste voorwaarden en scherpste condities;
  • ondersteuning met het optimaliseren van uw financieringsstructuur;
  • begeleiding bij financieringsproblemen

Het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering is soms een zeer moeizaam traject. Veel ondernemers en hun adviseurs ervaren bij banken veel weerstand en onwetendheid. In voorkomende gevallen worden gebrekkige adviezen gegeven waardoor onnodig vertraging ontstaat bij het aantrekken van een financiering, of erger: de financiering komt uiteindelijk helemaal niet tot stand.

Banken, investeerders en tegenwoordig ook de diverse crowdfunding-platforms, stellen verschillende voorwaarden en eisen voor het verstrekken van krediet en/of risicodragend vermogen. Vaak wordt door de ondernemer onvoldoende (overtuigend) inzichtelijk gemaakt hoe aan deze voorwaarden en eisen voldaan kan worden. Dit vertraagd niet alleen, maar verkleind ook de kans van slagen van de financieringsaanvraag.

Door de financieringsaanvraag grondig voor te bereiden en te onderbouwen wordt dit voorkomen. Van belang is ook dat de juiste kredietbehoefte wordt bepaald en dat de juiste financier wordt geselecteerd. Dit bespoedigd en vergroot de kans van slagen van de financieringsaanvraag. Tevens is het van belang dat de kredietbehoefte wordt ingevuld met de juiste financieringsinstrumenten, tegen marktconforme voorwaarden en rente, passend bij het risicoprofiel van ondernemer en onderneming.  Door hier op toe te zien kan fors op de financieringskosten worden bespaart en worden de financiële ondernemersrisico’s maximaal gereduceerd.

Met ruim 20 jaar ervaring is Roovers MKB Partners uitstekend in staat om u als ondernemer onafhankelijk te ondersteunen met het verkrijgen van een passende financiering tegen de beste voorwaarden en scherpste condities.

Wilt u de financieringsmogelijkheden van uw onderneming weten of een second opinion aangaande uw bestaande (bedrijfs)financieringen, neem gerust contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u voor een vrijblijvend adviesgesprek.

© 2011 Roovers MKB Partners Algemene Voorwaarden | Disclaimer Suffusion theme by Sayontan Sinha